Vanduniverset
Calypso

Calypso er software delen af vores konsulent virksomhed, WatsonC. Vi er i den grad fascineret af vand og gør dagligt vores ypperste for at levere værdigivende og specialiseret rådgivning, forbedre datagrundlaget via IoT-baserede målinger, samt at bringe data i spil for så mange som muligt via vores Calypso vandunivers.

Medarbejdere i WatsonC

Vores vision for Vanduniverset - Calypso

Vores vision med Calypso er, at det skal være let for alle at få en værdiskabende indsigt, som fremmer faglige beslutninger. Vi vil sikre, at data skal være let at finde frem til, let at hente og let at forstå.

Deling af data

Vi deler alle de data, vi samler ind – kvit og frit – medmindre vores kunder ikke tillader det.

Kvalitetssikrerede data

Vi vil sikre, at de data, vi indsamler, er af højeste kvalitet. Via vores ISO9001 certificeret kvalitetsledelsessystem sikrer vi, at kvalitetssikring finder sted i alle trin af datainsamlingen.

Gem til eftertiden

Hvor det er muligt, ønsker vi at synkronisere de data, vi indsamler, til nationale databaser, så de er sikret for eftertiden.

Calypso i tal

157
Organisationer
417
Brugere
1020
IoT-stationer
146 M
Datapunkter

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

Book en snak med os

Er du interesseret i at høre nærmere om vores produkter og hvordan de kan indgå i din arbejdsgang? Så anbefaler vi, at I booker et møde. Sammen finder vi en løsning, der passer bedst til dit behov.

Ring eller skriv til os

Har I spørgsmål til, hvordan I kommer i gang med Calypso produkterne, er I meget velkommen til at ringe til os.

Vil du gerne holdes opdateret?

Indtast din e-mailadresse og tilmeld dig vores nyhedsbrev