Privatlivspolitik

Sidst opdateret: 22. februar, 2024

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger, og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med Persondataloven.

Når du bevæger dig rundt på hjemmesiden calypso.watsonc.dk indsamler vi udelukkende anonyme data omkring dit besøg på siden.

Hvis du booker et møde med os gemmer vi de oplysninger de indtaster sådan at vi kan kontakte dig og levere den service du forespørger. Vi anvender Microsoft Bookings, hvilket betyder, at Microsoft placerer en cookie i din browser og opbevarer dine personoplysninger.

Hvis du opretter dig som bruger i Calypso gemmer vi ligeledes de oplysninger du indtaster ved brugeroprettelsen, herunder navn, email og organisationstilknytning. Når du opretter en gratis eller premium bruger i Calypso accepterer du automatisk, at vi sender dig relevant information omkring vores software til din emailadresse. Adgangskoder som du opretter opbevares krypteret (hashed) og kan således ikke blive misbrugt til at genskabe dit password og passwords kan ikke ses af os som har adgang til systemet.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

WatsonC

Hattemagervej 22
9000 Aalborg
CVR: 38892231

Tlf.: +45 28 43 51 00
E-mail: mail@watsonc.dk

Vil du gerne holdes opdateret?

Indtast din e-mailadresse og tilmeld dig vores nyhedsbrev