Vilkår

Sidst opdateret: 22. februar, 2024

Disse vilkår og betingelser skitserer regler og forskrifter for brug af siderne calypso.watsonc.dk og watsonc.dk

Disse vilkår og betingelser gælder din brug af vores hjemmeside. Når du bruger vores hjemmeside og applikationer, accepterer du disse vilkår og betingelser i deres fulde omfang. Såfremt du er helt eller delvist uenig i disse vilkår og betingelser, skal du undlade at bruge vores hjemmeside.

Rettigheder til denne hjemmeside

Alt indhold på denne hjemmeside, så som tekst, grafik, billeder, digitale dokumenter, data og software, tilhører WatsonC og er beskyttet i henhold til lov om ophavsret og anden lovgivning.

WatsonC’s og Calypso’s hjemmeside kan indeholde link til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse link for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

Accepteret brug

Du må ikke anvende vores hjemmeside på en måde, der forårsager eller kan forårsage skade på hjemmesiden eller forringe tilgængeligheden af eller adgangen til hjemmesiden, eller som er ulovlig, retsstridig, svigagtig eller skadelig, eller i forbindelse med ulovlige, retsstridige, svigagtige eller skadelige formål eller aktiviteter.

Begrænset adgang

Der er begrænset adgang til visse dele af vores hjemmeside. Vi forbeholder os ret til at begrænse adgangen til hele eller dele af vores hjemmeside efter eget skøn.

Såfremt vi tildeler dig et bruger-id og en adgangskode for at give dig adgang til begrænsede dele af vores hjemmeside eller andet indhold eller andre tjenester, er du forpligtet til at holde dit bruger-id og din adgangskode fortrolig.

Vi er berettigede til at deaktivere dit bruger-id og din adgangskode efter eget skøn uden varsel eller forklaring.

Begrænsede garantier

Selvom vi bestræber os på at sikre, at information på denne hjemmeside (undtagen brugerindhold) er korrekt, giver vi ingen garantier for fuldstændigheden eller nøjagtigheden af en sådan information, ej heller forpligter vi os til at sikre, at hjemmesiden er tilgængelig, eller at materialer på hjemmesiden er opdaterede.

Ændringer

Vi er berettigede til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. En ændring af disse vilkår og betingelser vil gælde for brugen af vores hjemmeside fra datoen for publicering af de ændrede vilkår og betingelser på vores hjemmeside. Sørg for jævnligt at besøge denne side for at sikre, at du har kendskab til den gældende version.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vilkårene for hjemmesiden, vores brug af cookies, behandling af personlige oplysninger eller andet, er du velkommen til at kontakte os:

WatsonC

Hattemagervej 22
9000 Aalborg
CVR: 38892231

Tlf.: +45 28 43 51 00
E-mail: mail@watsonc.dk

Vil du gerne holdes opdateret?

Indtast din e-mailadresse og tilmeld dig vores nyhedsbrev